Børnehaven åbner primært i fællesrummet, hvor der også tilbydes morgenmad frem til kl 7.30.

Børn, der ikke ønsker morgenmad, leger, tegner, spiller spil m.m. i fællesrummet, eller i enkelte af de andre lokaler rundt om fællesrummet, efterhånden som de er rengjorte og klar til at tage i brug.

Frem til kl.ca 8.45 er der leg og små-aktiviteter rundt i børnehaven, samtidigt med at der tages imod de børn og frældre, som kommer frem til "låst tid", der er fra 9.00 til 11.00.

Kl. ca 8.45 ryddes op og gøres klar til formiddagsmaden, som børnene spiser i deres grupperum.

Efter formiddagsmaden går grupperne i gang med dagens forskellige aktiviteter. Nogle gange vælger børnene selv, hvad de vil; andre gange har personalet på forhånd besluttet, hvad der skal ske.

Kort før kl. 11 ryddes op; børnene går på badeværelset for at få klaret toiletbesøg og vasket hænder, inden der holdes samling. Her bliver der sunget, læst, talt om stort og småt og evt.  fejret fødselsdag.

KL ca. 11.10 er alle i gang med at spise dagens tilberedte frokost. Børnene hjælper ofte til med fx. borddækning og afrydning.

Efter frokost er der tid til middagslur for nogle af de yngste børn og resten går på legepladsen, hvor vi er frem til 13.30-13.45, lidt afhængigt af vejret. Sovebørnene bliver oftest taget op omk. kl. 13.30-13.45.

Omkring kl. 14 spiser alle eftermiddagsmad, igen fordelt i basisrummene - eller på terrassen, når vejret indbyder til dette.

Resten af eftermiddagen kan der leges rundt i hele huset; spilles spil og laves div. små-aktiviteter.

Sidst på dagen bliver grupperumene lukket, og børn og personale samles i Fællesrummet, hvor der ofte spises lidt sent eftermiddagsmad omk. kl 16.00.

Kl. 17.00 lukker børnehaven (onsdag dog kl. 17.15)