BørneIntra v2.14

Seneste nyhed...

p.t. ingen nyheder

Opslagstavle...

 •  

  Pressemeddelelse

   

  Halfdans Univers – sanseudstilling for børn

   

  I forbindelse med Trekantområdets festuge kan børnehavebørn, indskolingsbørn og småbørnsfamilier ganske gratis opleve sanseudstillingen Halfdans Univers i forhallen i MAGION og i MAGION Biblioteket fra mandag d. 15. august til søndag d. 4. september.

   

  De fleste af os næsten uanset alder kender bogen Halfdans abc, og nu får du så endelig mulighed for at gå direkte ind i bogen og opleve Halfdans skøre, skæve ABC-univers. Du er selv med til at levendegøre udstillingen, når du går ind i de forskellige universer og leger med tingene og ikke mindst med sproget. Universet taler til børnenes naturlige lyst til at bevæge sig, sanse, bruge fantasien og få sproglegen helt ind i kroppen.

   

  Scenografiværkstedet Sir Grand Lear og arkitekt Ida Martin har stået for den kunstneriske udvikling af sanseudstillingen, mens Bureau Detours har taget sig af at producere den.

   

  På udstillingen kan du gå ombord i osteskipper Ostenfeldts ostebåd, tælle Tante Tulles fortryllende tulipaner ved tipiteltet, fange fisketårnets finurlige fiskefrikadeller, rime sammen med troldene, der øver sig i deres ”øndige” musik med rytmer, som rusker og rykker, gå på rimskattejagt, lave bevægelseslege til udvalgte rim, høre skægge rim i indianerteltet og måske selv finde på en sjov, rimet historie, der bliver optaget, så andre kan høre den senere. Og selvfølgelig kan du rundt omkring i udstillingen se en masse af  Halfdan Rasmussens originale tegninger.

   

  Institutioner skal via mail booke en tid hos børnebibliotekar Mette Due Naldahl , mdn@billund.dk. Tiderne kan bookes fra mandag d.  8. august.

   

   

                                                                                        

  08-08-2016