BørneIntra v2.11

Seneste nyhed...

Tidskapsel muret ind i væggen

 

Klatretræet har i den sidste tid samlet information om Børnenes Univers Billund, ting som er sket i Danmark og i børnenes liv det sidste år. Det er blevet til tegninger, avisudklip, sangtekster, legesager som børnene er glade for at lege med mm. Alt sammen blev puttet i en flot malet papkasse, som er blevet til den Tidskapsel, som torsdag d.18. juni 2015 blev muret ind i muren i vores nye bygning på Engdraget 8 i Billund. Hvis nogen engang ude i fremtiden skulle finde kassen, vil indholdet kunne kaste lys over, hvordan det var at være barn i et dagtilbud anno 2015.

Vi startede med, at alle børn og voksne mødtes i fællesrummet, hvor vi kiggede på tingene, der blev puttet i kassen. På kassen blev sat et fint grønt silkebånd og til sidst kom kassen i en gennemsigtig pose. I samlet flok gik vi ud til indhegningen, og derfra så vi, at murer Jan murede kassen ind i muren. Det var Freja og Gustav der afleverede kassen til Jan. Da kassen næsten var helt skjult bag mursten, sang vi alle sammen flot i kor Børnenes Univers Billunds sang: "Vi er børn i Billund".

Opslagstavle...

  •  

    Klik på linket, hvis I vil se billeder fra byggepladsen ved Engdraget 8 i Billund, hvor Børnenes Univers Billund er i fuld gang med at til- og ombygge. Der bliver taget et billed med 15 minutters interval.

    Skrevet af: Kirsten Vestergaard Meyer d. 30-05-2015