BørneIntra v2.12

Seneste nyhed...

Børnene på byggepladsen – børnene bygger med.

Onsdag den 4.november 2015 var børn og voksne fra Trætoppen i Børnenes Univers Billund på besøg på byggepladsen.

  Billede

Vi skulle være med til at male en af væggene i den nyrenoverede bygning på Engdraget 8. Den bygning som Trætoppenes børn og voksne skal flytte ind i d.23.11.2015.

Maler Jeanet havde gjort det hele klar til os. Vi skulle male et stort felt på væggen med grå maling. Det er der, vi kan udstille de ting, vi laver i vores kommende kreative værksted.  Jeanet fortalte, hvordan vi skulle gøre og hvor vigtigt det er, at male indenfor rammen af tape, så det kan blive rigtig flot.

Alle var udstyret med ”blå futter og forklæde” og på skift gik vi i gang med at male. Formiddagen sluttede af med en rundtur i de nye lokaler, hvor vi talte om, at det er her, vi snart bliver vores nye børnehave. Vi snakkede om, hvad der skal være i de forskellige rum og et af børnene udbrød: ”Jamen, der er jo ikke noget legetøj”. Så vi må huske, at få alle vores ting med fra den ”gamle” børnehave, når vi nu flytter ind.

Endnu en gang en rigtig god formiddag på byggepladsen.

Opslagstavle...

 •  

  Kære  kommende førskoleforældre

  I år erstattes vores tidligere novembermøde at et Åbent Hus arrangement den 6. januar kl. 17.00-18.00. Vi sender invitation ud inden længe med yderligere informationer.

  Vi glæder os til at møde jer!

  Venlig hilsen

  BillundSkolen

   

   

  Skrevet af: Kirsten Vestergaard Meyer (Klatretræet) d. 09-11-2015