BørneIntra v2.9

Seneste nyhed...

Lukkedage mellem jul og nytår

Sidste frist for tilmelding til pasning mellem jul og nytår er torsdag d.30.10.2014. Bemærk at der kun er pasning for tilmeldte børn mellem jul og nytår.

 I finder tilmeldingsblanketten under fanen "info for området – Børnenes Univers Billund" og  i samlemappen: "Lukkedage 2014". Eller I kan få udleveret en tilmeldingsblanket ved at henvende jer til personalet. 

Opslagstavle...

 •  

  Jeg heddder Pia Møller og bor i Kolding sammen med min mand. I 1984 fik jeg min drømmeuddannnelse som pædagog. Siden har jeg arbejdet i forskellige daginstitutioner, hendholdsvis i:

  En børnehave i Middelfart kommune, som pædagog/stedfortræder i 5 år. I Aagaard Børnehave i Egved, Vejle kommune, som pædagog/souschef og leder i 23 1/2 år. Det seneste år har jeg arbejdet som pædagog i Solsikken i Egtved´, Vejle Kommune, som har en vuggestue og en børnehaveafdeling, hvor jeg har været et halvt århvert sted.

  Jeg glæder mig rigtigt meget til samarbejdet med jer, jeres børn og personalet i Trætoppen/Børnenes Univers Billund.

  Jeg vægter et åbent, godt og konstruktivt samarbejde, samt en åben dør og håber I vil vise mig tillid og også komme til mig, hvis I har noget på hjertet.

  De bedste hilsner Pia.

  Skrevet af: Kirsten Vestergaard Meyer d. 22-10-2014
 •  Opslagstavleikon

  Lørdag d. 15/11-14 er der muligt for alle børn i Børnenes Univers Billund (Klatretræet. Trætoppen og Træstubben) at få taget portrætfoto ved Gauss Foto. Det kommer til at foregå i Trætoppen, Tuen 2 fra kl.9. Der kan allerede nu bookes tid på http://www.gaussfoto.dk/billeder/indexside/l%f8rdagsfotografering.html . Her klikkes der på linket ” Børnenes Univers ( Trætoppen) d. 15 november kl. 9-13 ”. Her findes der også yderliger information.

  Husk at medbringe en udfyldt bestillingsseddel til fotograferingen. For dem som ikke selv har mulighed for at printe denne, vil den kunne hentes i de enkelte institutioner.Kom i god tid til fotograferingen, da tidsplanen er stram. Betalingen foregår efterfølgende via Gauss Fotos hjemmeside. For en god ordens skyld skal det nævnes, at Gauss har lovet at billederne er fremme inden jul.

  Skrevet af: Kirsten Vestergaard Meyer d. 28-08-2014