BørneIntra v2.11

Seneste nyhed...

Sommeren er over os :-)

Vejret er endeligt blevet sommerligt og der er sommerferietid for børn & voksne.

Der er allerede flere børn og voksne, der er gået på ferie, og i de kommende 4 uger, er der sampasnning i Trætoppen for tilmeldte børn.

Byggeriet er i fuld gang og vi regner stadigvæk med, at alle Klatretræets børn og voksne kan flytte ind i den nye tilbygning omkring 1. september 2015. Derefter går håndværkerne i gang med at renovere den eksisterende bygning på Engdraget 8, så alle Trætoppens børn og voksne kan flytte ind der omkring 1. november 2015. Til sidst er det Tuen 2, der står for tur. Her skal bygges lidt til og renoveres, så alle børn og voksne fra Trætubben efter planen kan flytte ind februar 2016.

Vi er lige nu i gang med, at få et overblik over, hvad vi har af ting og sager, hvad vi gerne vil have med, når vi flytter og hvad vi ønsker os af nye ting. En meget spændende proces.

På alle 3 enheder har vi nye rum, der skal indrettes, så de understøtter den pædagogiske linje. I Klatretræet er der sportslaboratorium og gymnastiksal. I Trætoppen er det drama rum og atelier /værksted. I Træstubben er det eksperimentarium og naturværksted. Udendørs på legepladserne anlægges der en stor mooncar bane i Klatretræet, en scene i Trætoppen og en stald i Træstubben. Der etableres en ny legeplads til de yngste børn op til 3 år ved vuggestuen/gæstehuset på Engdraget 8 og inden døre får de et sanse/motorik rum.

Det bliver rigtig spændende at se resultaterne i foråret 2016, hvor vi forestiller os, at vi holder indvielse.

Rigtig god sommer til jer alle.

Hilsen Kirsten

Opslagstavle...

  •  

    Klik på linket, hvis I vil se billeder fra byggepladsen ved Engdraget 8 i Billund, hvor Børnenes Univers Billund er i fuld gang med at til- og ombygge. Der bliver taget et billed med 15 minutters interval.

    Skrevet af: Kirsten Vestergaard Meyer d. 30-05-2015